A-LA-JAJA

כריכי JAJA

כריכי A LA JAJA

כריכי ה־"אה לה פלה" של JAJA נולדו בהשראת הפנינוטקות הקלאסיות של איטליה – מוסדות קולינריים כמו All’Antico Vinaio ו-Pane e Vino, שבהם הכריך הוא הרבה מעבר לנשנוש – הוא מסורת של טעם, דיוק ואומנות. אצלנו ב-JAJA ראשון לציון, כל כריך נאפה במקום על בסיס בצק איטלקי מסורתי מסוג מסקיאצ’טה, שהוא תוצאה של תהליך התפחה ויישון ארוך – בצק דק, קריספי מבחוץ ואוורירי מבפנים, שמחזיק באהבה את המילויים העשירים.

 

הגבינות המיושנות, הירקות הטריים, הבשרים האיכותיים והטוויסטים המקומיים – כולם משתלבים בהרמוניה מושלמת שמכבדת את הפשטות האיטלקית עם חוצפה ישראלית. מאחורי כל ביס עומד השף והאופה גלעד סולומון, שחי ולש בצק כבר מעל ל־20 שנה, והביא לכריכי הא־לה־פלה את אותה מחשבה ואהבה שמלוות את הפיצות זוכות הפרסים של JAJA. זו חוויית אוכל שמדברת איטלקית שוטפת – אבל מרגישה לגמרי בבית, ממש בלב ראשון לציון.