שף

שף גלעד סולומון

לדבר על JAJA מבלי לדבר על הפיציולו שלנו, גלעד סולומון, יהיה בלתי אפשרי. גלעד, שזכה בתואר "הפיציולו של ישראל" לשנת 2019, מביא עמו ניסיון עשיר והשקעה בלתי מתפשרת בכל פיצה שיוצאת מהטאבון. JAJA נבחרה על ידי Ynet כאחת הפיצריות הטובות בישראל, וזכתה לתואר "הפיצה הכי טובה בראשון לציון". השף סולומון, מרכיב בעצמו את כל מתכוני הרטבים של המקום, מכין בעצמו גם את הבצק של הפיצות הנפלאות והטעימות אשר עשויות מקמחים מיוחדים עם שילובים מקוריים וטעמים מדויקים – הפיצה של גלעד הפכה לשם דבר. כל ראשון כבר מכורה

 

סולומון חושף ומספר אודות אפיית הפיצות המיוחדות בג'הג'ה "הבצק של הפיצות שלנו נעשה בשיטות איטלקיות מסורתיות. קמח איטלקי עם ביגה ומחמצת. בנוסף, הבצק שלנו נכנס אל תא יישון למשך 96 שעות ומשם, הוא מגיע אל אזור התנור. כך למעשה, הבצק יוצר לנו אוויר, חורים ובועות. הטעם של הבצק הוא בלתי נתפס".

 

שף גלעד סולומון נחשב לאחד השפים החדשניים בתחום הפיצה בישראל, כשהוא מצליח לשלב בין מסורת איטלקית לאופנה קולינרית עכשווית. הניסיון שצבר במהלך השנים מתבטא בכל פריט שיוצא מהמטבח שלו, והשאיפה לשלמות ניכרת בכל שלב של תהליך ההכנה. מעבר להיותו שף מוכשר, גלעד הוא גם יזם יצירתי, שמוביל את JAJA לקדמת הבמה הקולינרית עם גישה אותנטית וייחודית. הוא משקיע מחשבה רבה גם בהיבטים הקטנים ביותר, החל מבחירת חומרי הגלם ועד לעיצוב המקום והגישה לשירות. בזכות התשוקה האינסופית שלו והמקצועיות הבלתי מתפשרת, גלעד מצליח ליצור חוויה קולינרית בלתי נשכחת שמושכת אליה אלפי חובבי פיצה מכל הארץ.