רוצים להצטרף להצלחה?
גלעד סולומון, חי, נושם ולש בצק ב 20 השנים האחרונות. הוא התחיל בלחמא כאופה, למד וחקר קמחים ובצקים ואף שימש מנהל הפיתוח של לחמא. הוא אופה לחמים בשיטות מסורתיות, עשה השתלמויות רבות בארץ ובעולם, אבל האהבה הגדולה ביותר שלו היתה מאז ומעולם לפיצה.
הפיצה של ג'הג'ה, היא הפיצה המוכרת ביותר בעיר ראשון לציון, אבל ההיסטוריה שלה החלה בחצר ביתו של גלעד לפני שנים,כשעשה ערבי פיצות לחברים בימי חמישי. עליהם התנסה בפיתוח הבצק הייחודי שלו. הפיצות בערבי חברים של גלעד משבוע לשבוע, היו כל כך מוצלחות והוא הבטיח שבעתיד יפתח פיצה בר וכך עשה ב 2020 כשפתח את JAJA יחד עם בן דודו ברק בירנבאום.
ועכשיו JAJA מתרחבת וזו ההזדמנות שלכם להצטרף למותג קולינרי מנצח. עם קונספט ייחודי, מוניטין חזק, קהל לקוחות נאמן והובלה של השף גלעד סולומון, JAJA מציעה לזכיינים מודל עסקי מוכח וליווי צמוד בכל שלב. בין אם אתם יזמים מנוסים או אנשים עם תשוקה אמיתית לעולם המסעדנות – עכשיו זה הזמן לפתוח סניף משלכם ולהיות חלק מההצלחה. בואו לגדול איתנו ולהביא את החוויה של JAJA לעוד ערים ברחבי הארץ.